De vraagprijs voor een liefhebberskitten is 750 euro. Voor fokkers is de prijs op aanvraag,echter heeft een liefhebber voorrang. Een kitten voor de fok zal alleen verkocht worden aan een geregistreerde cattery. Kittens die verhuizen naar het buitenland zullen eerst een rabiës enting krijgen en worden gesteriliseerd/gecastreerd en verhuizen dus pas rond de 15/16 weken, de kosten hiervan komen dan boven op de gewone prijs. Onze kittens worden geplaatst met een garantiekoopcontract waarin alle rechten en plichten van zowel koper als verkoper vermeld staan.

 

Dit koopcontract is in te zien bij een eerste bezoek en krijgt u ook mee om thuis rustig door te kunnen lezen. Onze ouderdieren zijn getest op de erfelijke afwijkingen zoals vermeld bij hun foto deze testen mogen tijdens een bezoek  ingezien worden en zullen ook  in het koopcontract vermeld staan.  ookal zijn de ouderdieren getest dan nog geeft dit nooit garantie dat een kitten geen erfelijke afwijking zal kunnen ontwikkelen. zelfs een ouderdier zal op latere leeftijd nog een afwijking kunnen ontwikkelen.

 

Reserveren is pas mogelijk na een eerste bezoek en een aanbetaling van 200 euro. 

Deze aanbetaling mag contant of per bank.

voor een reservering hanteren wij een reserverings overeenkomst. hierin staat vermeld om welk kitten de reservering gaat en op welke wijze de betaling is/word gedaan. deze overeenkomst hebben wij in gebruik genomen zodat er voor beide partijen geen onduidelijkheden meer zullen zijn.

 

Bij annulering van een reservering vervalt de aanbetaling aan de cattery. 

 

De stamboom zal pas worden opgestuurd als wij een castratie/sterilisatie bewijs hebben ontvangen. 

Castratie of sterilisatie dient te zijn gedaan voor de leeftijd van 7 maanden 

 

Onze kittens mogen pas vanaf de leeftijd van 6 weken hun eerste bezoek hebben. 

Bij verhuizing (op de leeftijd van 13 a 14 weken)zijn ze ontwormd, ontvlooit, hebben 2 entingen een chip en een paspoort. 

 

Een kitten plaatsen doen we niet zomaar hiervoor geldt voelt het voor ons niet goed

dan zal het kitten niet verkocht worden

 

wij hebben met succes de G1 cursus van pawpeds afgerond klikt u op de banner hierboven voor meer informatie

wij hebben met succes de G2 cursus van pawpeds afgerond. klikt u op de banner voor meer informatie

wij hebben met succes de G3 cursus van pawpeds afgerond. klikt u op de banner voor meer informatie