# tegenwoordig word er veel met xxl of xl geadverteerd. dit is een NIET bestaande term die in het leven is geroepen om vooral maar zoveel mogelijk kittens te verkopen.

 

# grote ouders wil niet automatisch zeggen grote kittens en kleine ouders wil  niet automatisch zeggen kleine kittens.dit ligt ook aan de achterliggende lijnen. zit er ergens in de voorouders een kleine kat dan kan dat in latere generaties weer terug komen.

 

# geteste ouders wilt niet automatisch zeggen dat de kittens geen aandoeningen kunnen krijgen. het verkleint echter wel de kans zelfs de ouderdieren kunnen op latere leeftijd nog afwijkingen ontwikkelen

daarnaast zijn er nog tal van andere (niet erfelijke aandoeningen) die voorkomen.

 

# het spelen met een laserpen is enorm frustrerend voor een kat . de kat ziet het stipje als prooi en doet zijn uiterste best om dat te vangen. na afloop van het spelletje is er geen prooi gevangen ondanks al het harde werk. 

 

# katten kunnen bepaalde kleuren onderscheiden zoals rood blauw en geel.

 

# een kat wassen met shampoo omdat het leuk is of lekker ruikt is af te raden . het verstoord de natuurlijke balans van de vacht en levert enorm veel onnodige stress op.

 

#knoflook en andere uisoorten zijn erg giftig voor een kat . het tast de rode bloedcellen aan en zorgt voor een langzame pijnlijke dood

 

 

wij hebben met succes de G1 cursus van pawpeds afgerond klikt u op de banner hierboven voor meer informatie

wij hebben met succes de G2 cursus van pawpeds afgerond. klikt u op de banner voor meer informatie

wij hebben met succes de G3 cursus van pawpeds afgerond. klikt u op de banner voor meer informatie